Avonturenpark Hellendoorn actie - exclusief op avontuur met jouw bedrijf

Exclusieve dag in Avonturenpark Hellendoorn

Nederland gaat weer langzaam open en daar doen wij graag aan mee. Daarom nu de unieke mogelijkheid om op een exclusieve dag met jouw collega’s en gezin op avontuur te gaan in Avonturenpark Hellendoorn!

 

Deze actie is helaas verlopen.

 

 

Avonturenpark Hellendoorn actie - exclusief op avontuur met jouw bedrijf

Een volledig verzorgd bedrijfsuitje

 

Een unieke mogelijkheid om met jouw hele bedrijf en gezin op een compleet verzorgde dag op avontuur te gaan in Avonturenpark Hellendoorn.

Maak gedurende de actieperiode de overstap naar zorgeloze cloudtelefonie en glasvezel internet. Dan is de aanschaf van de glasvezel* € 500,- goedkoper én ontvang je toegangskaarten voor de exclusieve actiedag in Avonturenpark Hellendoorn op zaterdag 6 november 2021.

Een exclusieve dag waarop je de snelheid van ons glasvezel zelf kan ervaren in de Balagas. Met volop waterpret in de Wild Waterval of de in de Sungai Kalimantan. Een dag waarop je de hoogte kunt opzoeken in de 3 Geheime Torens of de meeste punten kan scoren op een reis door de Discovery Club. Met 30 top attracties wordt het een dag voor jong en oud om niet meer te vergeten en dat volledig GRATIS voor jouw bedrijf.

*korting alleen geldig op een Bright Access bedrijventerrein. 

Lees hier de actievoorwaarden

Onze locatie

Capitool 10, 7521PL
Enschede

Bel ons

(088) 123 0 123

Email ons

klantenservice@partell.nl

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag
8:30 – 17:00 uur