Trotse partner
Team DSM
Topsport in telefonie

Sinds het seizoen 2020 is Partell trotse partner van Team DSM. Het succesvolle wielerteam, met winst in meerdere bekende wedstrijden zoals de Giro, Parijs-Nice, Jayco Herald Sun Tour en de Cadel Evans Great Ocean Road Race, toert jaarlijks de hele wereld over. Goede communicatie tussen de renners en het team is cruciaal voor de reeds geboekte en gewenste resultaten. Met een op maat gemaakt telefonie systeem van Partell kan Team DSM wereldwijd vertrouwen op kwalitatieve en betrouwbare telefonie.

Door Partell is Team DSM continue met elkaar verbonden

Ook na het wisselen van hoofdsponser blijft Partell trotse partner.

Want telefonie blijft topsport!

Waarom Partell en Team DSM partners zijn?

Samen naar de top - Partell Team DSM partner

Samen naar de top met Team DSM.

Topsport in telefonie!

Organisatiedoelen die matchen: samenwerking, innovatie, passie, integriteit en nog veel meer overeenkomstige kernwaarden.

Partell en Team DSM zijn bij elkaar gekomen vanwege aansluitende kernwaardes alsmede het feit dat de glasvezel en telefonie mogelijkheden van Partell er voor zorgen dat Team DSM het hele seizoen goed, snel en betrouwbaar kan communiceren. Team DSM streeft het hoogste na en is actief over de hele wereld. Dit kan zijn in koersen in Canada, Australië, Oman of Europa, maar ook bij hun Experience in Deventer of Campus in Sittard. Voor, tijdens en na de koers, training of bespreking is er contact tussen renners, doktoren, trainers en collega’s om op ieder moment het beste na te streven!

organisatiedoelen die matchen partell en team dsm

Passie voor ons vak, dat kenmerkt Partell en Team DSM. Met toewijding worden uitdagingen aangepakt om het maximale te behalen uit telefonie en topsport.

organisatiedoelen die matchen partell en team dsm

Innovatie staat bij beide hoog op de agenda. Blijven ontwikkelen, met verfrissende begrijpbare innovaties. Zo blijven Partell en Team DSM aan de top. 

organisatiedoelen die matchen partell - team dsm

Vasthoudend streven naar het doel. Of dat nu de telecomoplossing is voor jouw uitdaging of het blijven bedrijven van topsport. Met integriteit worden doelen behaald.

organisatiedoelen die matchen Partell en team dsm

Gedreven samenwerken. Alleen dan weten beide partijen het beste uit hunzelf en de doelen te halen. Dat is wat ons drijft, elke dag weer. 

Team Sunweb over Partell

 

De filosofie van Team DSM is Keep Challenging, dit gaat over het nastreven van dromen en het niet accepteren van de status quo. Zij gaan continue op zoek naar de grenzen van wetenschap en technologie om materiaal sneller te laten gaan, meer effectief te kunnen trainen en meer optimale voedingsplannen beschikbaar te hebben. Het Team wil de wereldkampioen zijn op het gebied van samenwerken en daarbij is goede communicatie van cruciaal belang.

Team DSM is een internationaal team van renners, coaches, trainers, experts en andere stafleden. Zij zijn natuurlijk niet altijd met elkaar op dezelfde locatie aanwezig, maar koersen soms wedstrijden op vijf verschillende locaties tegelijk over de hele wereld. Daarnaast staat het hoofdkantoor in Deventer en het Keep Challenging Center (trainingscentrum) in Limburg. Continue en overal ter wereld staan renners in nauw contact met diverse experts, zoals coaches, trainers, materiaal -en voedingsdeskundigen om optimaal te kunnen presteren. Voor deze communicatie vertrouwt Team DSM op de dienstverlening van Partell, die het Team voorziet van televisie, internet en mobiele telefonie diensten.

Een mooi partnership tussen Team DSM en Partell doordat beide partijen streven naar optimale communicatie om betere samenwerkingen tot stand te brengen, hetzij in de top sport, hetzij in het bedrijfsleven.

– Jente Team DSM

 

Team DSM de communicatie dankzij Partell

Kom met ons in contact

Partell-TEAM-DSM-communicatie-oplossing

Communicatie uitdaging Team DSM

De eerste contacten tussen Partell en Team DSM (toen der tijd nog bekend als Team Sunweb) dateren al van meer dan een twee geleden. Bij het realiseren van het nieuwe hoofdkantoor in Deventer was men op zoek naar een goede, veilige, betrouwbare en betaalbare glasvezelverbinding; hiermee was de eerste link gelegd naar Partell.

Al pratende over deze mogelijkheden kwam het cruciale belang van goede, wereldwijde communicatie voor Team DSM ter sprake. Hiervoor was Team DSM opzoek naar een stabiel platform dat alle mogelijkheden biedt, geïntegreerd is met mobiel en wordt gestuurd vanuit een organisatie die veel kennis heeft en goede service kan bieden. Een tweede kwaliteit waarin Partell zich onderscheidt. Alles voor een blije eindgebruiker!

Oplossingen Team DSM

De mogelijkheden van de oplossing van Partell zijn eindeloos, maar zijn altijd volledig afgestemd op de wensen en eisen van de gebruikers. Zo ook voor Team DSM.

Telefonie

Communicatie is voor Team Sunweb cruciaal. Renners moeten continue in contact staan met ploegleiders, trainers, voedingsdeskundigen en ga zo maar door. Zowel in hun nabije omgeving, als met het hoofdkantoor in Deventer. Partell realiseerde voor Team DSM een telefonieverbinding via de cloud, op maat ingesteld voor Team DSM. Hierdoor is het opnemen van gesprekken, videobellen en de chatfunctie mogelijk. Daarnaast staan alle leden van het team gekoppeld in het beheersysteem. Door de telefonie oplossing van Partell te koppelen met de mobiele telefonie oplossing, is het hele team, waar ook ter wereld flexibel en snel te bereiken.

Samen naar de top - Partell Team DSM partner

Internet

De data toevoer vanuit de hele wereld naar het hoofdkantoor in Deventer werd gerealiseerd met een veilige glasvezelverbinding van Bright Access. Deze verbindingen staan voor goede, snelle, betrouwbare en vooral veilige verbindingen waarmee ieder bedrijf, klaar is voor de Cloud. Met deze afgeschermde verbinding krijgt Team DSM grip op het internet en daarom op de data die vanuit de hele wereld naar het hoofdkantoor wordt gestuurd. Het is namelijk een andere lijn dan de lijnen die worden gebruikt voor telefonie en tv. Dit maakt zowel internet als telefonie een stuk sneller en veiliger.

Partell TEAM DSM Internet oplossing

Telefonie is topsport

Beide organisaties zagen in dat ze door samen te werken, konden groeien. Team DSM kan op deze manier continu en overal ter wereld communiceren tussen renners en diverse experts, zoals coaches, trainers, materiaal -en voedingsdeskundigen om optimaal te kunnen presteren.

Partell ontdekte nieuwe mogelijkheden om te ontwikkelen op gebied van internet en telefonie door de specifieke uitdagingen van Team DSM Een goede basis voor een partnerschap. Daarnaast matchen de beider kernwaardes ook nog eens erg goed en was de deal snel beklonken.

Passie, samenwerking, vasthoudend naar ieder doel en innovatie staan bij beide hoog in het vaandel.

Keep challenging voor een blije eindgebruiker

Ontwikkelingen zijn nooit klaar. Daarom werken beide partij’en voortdurend aan nieuwe innovaties. Zo wordt er gekeken naar een stuk innovatie die, tijdens de koers, nog meer voordelen kan opleveren om de koers op het juiste moment de juiste keuze te maken! Mobiele data communicatie is hierbij cruciaal zodat zowel in de koers als op afstand (bijv. op hoofdkantoor, of bij een trainer thuis)  real-time mee gekeken en gedacht kan worden over hoe de renners optimaal kunnen presteren.

Wat betekent dit voor jou?

Als partner van Partell heeft onze samenwerking met Team DSM voordelen voor jou! 

Op basis van de ervaring die wij met Team DSM, en vele andere klanten en partners, hebben opgedaan, zijn wij in staat om vele klanten de voordelen te bieden van onze telefonieoplossingen. Al ruim tien jaar worden zakelijke gebruikers blij van telefonie van Partell. Van mkb-bedrijven en zorgorganisaties tot overheidsinstellingen. Dat komt omdat we de tijd voor je nemen en naar je luisteren. En het perfecte telefoniesysteem leveren of veilig en betrouwbaar internet. Allemaal op maat.

Het partnership met Team DSM geeft ons daarnaast de mogelijkheid om gezamenlijk met hen events te organiseren en bezoeken, gebruik te maken van elkaars netwerk en ook innovatieve, nieuwe oplossingen te bedenken.

Kom met ons in contact