Drie belangrijke tips bij het inzetten van cloud telefonie tijdens de quarantaine periode.

Grote kans dat u binnen uw organisatie al op verschillende manieren via de cloud werkt. Juist nu we met zijn allen in quarantaine staan merken we de vele voordelen van het met elkaar verbonden blijven via cloud telefonie/voip. Daarbij kan u het inzetten van cloud telefonie op verschillende manieren optimaliseren voor uw huidige thuiswerksituatie. Wij geven u graag drie belangrijke tips!

1. Werk in tijdsblokken

Waar voor de één een thuiswerkdag exact hetzelfde is als op kantoor, kan een ander juist door thuis te werken verschillende zaken beter combineren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitlaten van de hond.

Om de optimale werk-privé balans te realiseren dan wel te behouden kan het helpen om tijdsblokken te realiseren waarin gewerkt wordt. Dat helpt ook bij het behouden van ritme. Door het delen van deze tijdsblokken met uw collega’s weten deze ook wanneer ze u even niet moeten bellen via cloud telefonie. Omdat uw hond natuurlijk ook wel oprechte aandacht verdient!

2. Richt de werkplek goed in

Waar u ook werkt in huis: maak er een gezonde werkplek van. Ook bij Partell houden we ons aan de arbo-voorschriften tijdens de corona-crisis. Wij zoeken dan ook de fijnste stoel uit, nemen een goede zithouding aan en komen regelmatig in beweging. Daarbij houden we elkaar alert. Zodoende hopende op de lange termijn gezond te blijven!

Binnen de huidige crisisperiode zijn er aandachtspunten met betrekking tot telefonie. Wij helpen u graag hierover te informeren.

3. Vergeet ook niet elkaar te bellen

Tijdens een werkdag op kantoor is een praatje bij het koffieapparaat of een lunchwandeling zo gemaakt. Thuis vraagt zo’n rustmoment wat meer organisatie. Alhoewel het voor veel mensen logisch is dat de vrienden of familie gebeld worden in de huidige crisis. Bij thuiswerken adviseren wij: vergeet ook uw collega’s niet te bellen! Ook als het daar enkel gaat om koetjes of kalfjes.

Kom met ons in contact